Tornádo Slovensko / Takto vyzeralo tornádo, ktoré nás minulo len o vlások ... / Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo.

Tornádo Slovensko / Takto vyzeralo tornádo, ktoré nás minulo len o vlások ... / Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo.. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku.

Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo.

Okolo Bratislavy sa prehnalo tornádo. Veľká supercela ...
Okolo Bratislavy sa prehnalo tornádo. Veľká supercela ... from refstatic.sk
Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Přesun tlakové níže přes slovensko. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

Vyvracelo stromy a poničilo domy.

Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.

Přesun tlakové níže přes slovensko. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo.

Slovensko Tornado : 2016 Slovakia Tornado Outbreak ...
Slovensko Tornado : 2016 Slovakia Tornado Outbreak ... from images.squarespace-cdn.com
Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů.

Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic.

Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Přesun tlakové níže přes slovensko. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Tornádo se lidem podařilo zachytit i na video z okolních obcí (viz video níže. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd.

Tornádo se lidem podařilo zachytit i na video z okolních obcí (viz video níže. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo.

Slovensko Tornado : 2016 Slovakia Tornado Outbreak ...
Slovensko Tornado : 2016 Slovakia Tornado Outbreak ... from 1gr.cz
Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily.

Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo.

Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

Posting Komentar

0 Komentar